Algemene Voorwaarden

Deze website is eigendom van Visa Viet Nam Trading and Service Company Ltd. Indien U deze website gebruikt dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld. U stemt ermee in dat u deze website niet voor illegale activiteiten gebruikt en respecteert alle relevante wetgeving and regels. U stemt ermee in dat u deze website alleen gebruikt voor het aanvragen van een visum en dat alle informatie die u verstrekt waar en juist is. Wij behouden ons het recht voor uw visumaanvraag af te wijzen.

Omschrijving levering
Wij vragen voor u visumautorisatie voor Vietnam aan en leveren u een visumautorisatiebrief en formulier N1 per email. De visumautorisatiebrief en formulier N1 dient U zelf uit te printen en mee te nemen naar Vietnam. Na inlevering van de visumautorisatiebrief, formulier N1 en na betaling van de stempelkosten op het immigratiekantoor op het vliegveld in Vietnam ontvangt u uw feitelijke visum.

Levertijd
De levertijd van de visumautorisatiebrief is gebaseerd op de doorlooptijd bij het Vietnamese immigratiekantoor. Wij starten uw aanvraag nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Het Vietnamese immigratiekantoor kan om meer informatie vragen en de levertijd vertragen. Wij zullen u dan direct inlichten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor gevolgschade als gevolg van vertragingen of onjuist verwerkte gegevens. VisumvoorVietnam.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor financiële schade als gevolg van een afwijzing, verlate of onjuiste verwerking van uw aangevraagde product door de Vietnamese immigratie. VisumvoorVietnam.nl restitueert uw kosten als uw verzoek is afgewezen, maar niet door factoren van externe invloed zoals geannuleerde/gewijzigde activiteiten, vluchten en/of aankomsten (over land).

Service tarief, stempelkosten en betaling.
U gaat ermee akkoord dat u het servicetarief betaalt voor de producten die u aanschaft op de website VisumvoorVietnam.nl. Als u betaalt met creditcard dan gaat u ermee akkoord dat het bedrag van uw creditcard wordt afgeschreven nadat verificatie heeft plaatsgevonden. Betalingen van de stempelkosten op locatie in Vietnam vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. De prijzen zoals genoemd op onze website voor de stempelkosten zijn ter indicatie en kunnen aan verandering onderhevig zijn door de Vietnamese regering.

Correcties en wijzigingen in de visumautorisatiebrief.
Indien u ons foutieve gegevens heeft aangeleverd en de visumautorisatiebrief wilt laten corrigeren dan dienen wij voor u een nieuwe visumautorisatiebrief aan te vragen. U dient hiervoor een nieuwe visumaanvraag te doen met bijbehorende standaard servicekosten. Indien u gebruik hebt gemaakt van onze aanpassingsverzekering, kunt u in het geval van foutieve gegevens éénmalig uw gegevens kosteloos wijzigen. VisumvoorVietnam.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor financiële schade als gevolg van een afwijzing, verlate of incorrecte verwerking van uw aangevraagde product door onjuist verstrekte gegevens of door verwerkingsfouten door de Vietnamese immigratie. VisumvoorVietnam.nl restitueert uw kosten als uw verzoek is afgewezen, maar niet door factoren van externe invloed zoals geannuleerde/gewijzigde activiteiten, vluchten en/of aankomsten (over land).

Visum afwijzing, annulering en restitutie
Wij nemen geen enkele financiële verantwoordelijkheid voor vertragingen en/of annuleringen van geboekte arrangementen (bijvoorbeeld vluchten, hotels, tours) of andere onkosten betreffende uw reis naar Vietnam indien uw visumaanvraag is vertraagd, afgewezen of onjuist verwerkt door het immigratiekantoor in Vietnam.

Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid en zijn niet aansprakelijk voor gemaakte kosten en/of schadeloosstellingen betreffende uw reis naar Vietnam indien uw visumaanvraag is vertraagd, afgewezen of onjuist door het immigratiekantoor in Vietnam.

Indien uw visumaanvraag wordt afgewezen zullen wij u het servicetarief restitueren, tenzij wij bewijs hebben dat de informatie die u aan ons heeft verstrekt onjuist is.

Als u uw visumaanvraag wilt annuleren, nadat wij de visumaanvraag gestart zijn, zullen wij geen restitutie doen, tenzij er sprake is van buitengewone omstandigheden. Om hiervan gebruik te maken dient u ons schriftelijke of per email in te lichten. Wij behouden het recht voor om uw claim af te wijzen.

Het visum wat u aanvraagt via onze website is alleen geldig als u naar Vietnam vliegt en aankomt op één van de grote drie vliegvelden (Ho Chi Minh City (SGN), Hanoi (HAN) en/of Danang (DND)) en gedurende de periode genoemd in de visumautorisatiebrief. Als u aankomt op een ander vliegveld of buiten de genoemde periode dan kan u de toegang tot Vietnam geweigerd worden. Wij nemen hier geen enkele verantwoordelijkheid voor en zullen uw visumkosten niet restitueren als dit gebeurt.

Daarnaast bent u verantwoordelijk dat uw paspoort bij aankomst in Vietnam nog tenminste 6 maanden geldig is en tenminste 3 lege pagina's bevat. VisumvoorVietnam.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor financiële schade als gevolg van het niet voldoen aan deze voorwaarden voor een visum on arrival. 

Verwijzingen naar andere websites.
VisumvoorVietnam.nl bevat verwijzingen naar andere websites. Deze websites zijn zorgvuldig geselecteerd op relevantie voor reizigers naar Vietnam. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites.

Persoonsgegevens
VisumvoorVietnam.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. VisumvoorVietnam.nl zal persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken of voor commerciële doeleinden gebruiken en stelt gegevens enkel beschikbaar aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw aanvraag. Bij uw aanvraag verstrekt u ons uw naam, e-mailadres, paspoortgegevens en betaalgegevens en geeft u ons de toestemming om deze gegevens te delen met de noodzakelijke derde partij (i.e. de Vietnamese immigratie) om de uitvoering van uw aanvraag te kunnen doen. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen met het verzoek om de gegevens voortijdig te laten verwijderen. Let er wel op dat u een privé autorisatiebrief aan kunt vragen voor een meerprijs van 3.00€ als u niet wilt dat uw naam gecombineerd wordt met anderen. De standaard werkwijze van de Vietnamese immigratie is namelijk dat meerdere personen worden weergegeven op één brief, maar VisumvoorVietnam.nl heeft een bijzondere deal waarbij u dus de optie wordt geboden om een privébrief te verkrijgen. Deze optie wordt aangeboden in ons aanvraagformulier en is een verplicht in te vullen veld.